Close

DILLUNS, 13 DE SETEMBRE DE 2021

Tot i que avui és dia 13 i, per tant, podríem entroncar aquesta informació amb aquells ‘idus’ amb els quals els romans anomenaven els dies de la meitat del mes (en alguns casos era el dia 15 i en altres casos era el dia 13), avui estaria bé que recordéssim que els idus de setembre són difícils de pair i que poden arribar a recollir molta energia, una energia que, si ens descuidem, es pot convertir en violenta, pel fet de tractar-se d’una força que ens vol traspassar i que vol anar cap a dins. Siguem prudents!!!

Al mateix temps, però, bo serà observar que aquests bonics trígons de Urà a Taure i Plutó a Capricorn en direcció al Sol en el signe de la Verge ens poden resultar molt profitosos, ja que ens portaran pels camins més pragmàtics i tindrem molt a fer.

Aquesta pot ser una bona conjuntura per trobar sortides i oportunitats (Urà) i per a tenir una visió intensa i profunda (Plutó) que no ens farà perdre el temps i que ens ajudarà a solucionar molts temes.

Estat de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad