Close

DILLUNS, 13 DE MARÇ DE 2023

Aquesta quadratura, o angle de 90 graus, entre la Lluna a Sagitari i Saturn a Peixos, significarà una mica d’aire nou en el nostre panorama astral, i tot i que renovar ambients és sempre una cosa positiva, aquest aspecte ens farà notar aquesta falta d’alè que a vegades ens arriba i que ens porta a no saber cap a on mirar.

I com que tant Sagitari com Peixos miren cap a tots cantons o, com a mínim, miren a dalt i a baix, dins dels àmbits que els pertoquen, avui creuran les seves mirades i deixaran anar una mica de la seva mala maror. Però, potser saber-ho ens portarà a normalitzar la situació i a fer-nos càrrec d’ella. Procurem no sensibilitzar-nos més del compte.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 8 hores i 21 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad