Close

DILLUNS, 13 DE JULIOL DE 2020

En aquests moments el planeta Mercuri ja circula directe pel signe de Cranc i això serà suficient com per mobilitzar els nostres ànims i la nostra realitat i ara tot es posarà en marxa com en els millors temps. Preparem-nos per abandonar aquesta marxa enrere que ens feia circular perillosament, que ara tot agafarà embranzida i es materialitzarà i ens adonarem que el temps també pot ser lineal i que no necessàriament ha de girar cap enrere o en espiral.

Doncs, vinga, organitzem-nos una mica més, que tenim encara molta feina a fer i ara tot rodarà millor i ens engrescarem positivament. Tot i així, el planeta Mercuri encara transitarà pel signe de Cranc i serà fàcil mantenir algun tipus de mirada encara una mica nostàlgica i dirigida al passat, com és pròpia d’aquest signe, però, ara tot ja agafarà un altre caire.

En total, hauran estat més de dos mesos amb Mercuri a Cranc, ja que a finals de maig el planeta més ràpid va entrar en aquest signe i s’hi estarà fins a primers d’agost. El fet que hagi anat retrògrad ha propiciat la seva llarga estada a Cranc. Aprofitem el seu pas per aquest signe d’aigua per afinar la nostra intuïció més sentida!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad