Close

DILLUNS, 13 DE FEBRER DE 2023

La Lluna d’avui, per triplicat, i des del signe d’Escorpió, establirà al cel els seus angles més productius, tot organitzant una quadratura amb el Sol i Saturn a Aquari que ens evidenciarà el quart minvant del nostre satèl·lit i que ens voldrà frenar, un trígon amb Venus i Neptú a Peixos, que ens alimentarà de moltes maneres, i una oposició amb Urà a Taure que ens farà reaccionar de valent.

I així, amb tanta incidència d’aquesta lluna a Escorpió, podria ser que ens revoltéssim una mica més del compte i ens poguéssim sentir més destructius que de costum o, com a mínim, que tinguéssim mala lluna.

Però, també ens podem acollir als bons aspectes d’aquesta lluna amb Venus i Neptú i fer que els sentiments més inspirats facin niu ben a dintre nostre. Escoltem-los detingudament!!!

Posició de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad