Close

DILLUNS, 13 DE DESEMBRE DE 2021

Avui mateix el planeta Mart ingressarà en el signe de Sagitari i romandrà en aquest apartat zodiacal fins el 24 de gener de l’any que s’acosta i, lògicament, això tindrà les seves conseqüències. I si amb Mart a Escorpió ha existit una gran condensació d’energia emocional, ara sortirem de nosaltres mateixos i ens inflamarem amb més força per voler anar lluny, allà on existeixin les millors dianes, aquelles cap a les quals Sagitari acostuma a apuntar.

I Sagitari té uns valors molt definits, que sempre tenen a veure amb els espais oberts i amb dipositar la nostra mirada més lluny del que ens arriba la vista i allà a on comencen els territoris més nous o més estranys, aquells que ens rodegen i que també estan a les nostres antípodes.

I amb Mart en aquest signe tindrem energia per projectar els nostres propòsits més esperançadors, aquells que busquen la llum, dins de la foscor que ens ocupa.

Estat de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad