Close

DILLUNS, 13 D’ABRIL DE 2020

Gairebé de manera exacte, avui el Sol, des del signe d’Àries, farà un angle de 90 graus o quadratura amb Plutó i Júpiter a Capricorn i aquest aspecte serà especialment fort i es podrà manifestar amb contundència, com tants altres cels d’aquestes últimes jornades. I és que la conjunció de Plutó i Júpiter és molt explosiva i com que Capricorn té a veure amb les estructures, en aquests moments podran explosionar, si convé a contracor, moltes de les situacions o de les coses que estan molt establertes. I malgrat el Sol vulgui tirar endavant amb la determinació pròpia del signe d’Àries, Plutó i Júpiter li aniran a la contra, tot contravenint aquestes ganes d’avançar d’aquest temps primaveral. Com a conseqüència de tota aquesta lluita de forces, nosaltres també ens sentirem molt explosius o molt disposats a tirar per terra tot allò que no respecti la profunditat i la seriositat del moment.

Escoltem-nos, avui, una mica més a fons, i sapiguem controlar les nostres emocions sense tristesa i amb el convenciment que tot trobarà el seu lloc i es recol·locarà positivament.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad