Close

DILLUNS, 12 D’OCTUBRE DE 2020

Avui aquesta trigonometria del cel activarà, com sempre, la dinàmica astral i tots els astres s’hi veuran involucrats, tot i que alguns tindran un rol molt concret i accionaran impulsos i comportaments. I com que el planeta Mart, des d’Àries, activarà la Lluna, que avui continuarà transitant pel signe de Lleó, això reforçarà els nostres ànims i ens donarà força i valentia i ens farà posicionar amb molt de convenciment.

Però, aquesta Lluna també rebrà una quadratura, o angle de 90 graus, de part de Mercuri que estarà en el signe d’Escorpió, i així aquesta força de Mart i la Lluna es toparà amb la resistència d’aquest Mercuri a Escorpió que també tindrà molt de control i que sabrà jugar fort. La veritat és que aquest Mercuri sempre resulta molt penetrant i no se li escapen detalls i així la seva mirada sap seguir qualsevol insinuació, per petita que sigui, que el porti a descobrir nous territoris o noves pistes.

Estiguem atentes i atents, per tant, a qualsevol indici que ens arribi, que segur que li podrem arribar a treure l’entrellat. I si Mercuri es vol barallar amb la Lluna i discutir, ja que veuen les coses diferents, fem que de la discussió surti la llum i eixamplem la nostra mirada i el nostre horitzó.

I divertim-nos tan com puguem amb aquesta Lluna a Lleó!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad