Close

DILLUNS, 12 DE JULIOL DE 2021

Una vegada més, Mercuri, el planeta-déu de les ales als peus i al barret, arribarà al signe de Cranc i amb el seu nou pas inaugurarà una etapa de sensibilitat i emocions, d’estires i afluixes i de comportaments o actuacions en ziga-zaga, dos passos endavant i un cap enrere, com aquesta activitat que pertany al signe de Cranc.

I en fer-ho, Mercuri començarà a omplir-nos de bons records i voldrà que immortalitzem altres estones i estarem més propensos a retenir imatges, moments, conversacions íntimes i personals. Mercuri, en la seva natural indagació sobre la realitat, ens portarà a fer un rodeig davant dels altres i fins i tot davant de nosaltres mateixos.

Mercuri estarà en aquest signe fins el proper 27 de juliol.

Estat de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad