Close

DILLUNS, 12 DE FEBRER DE 2024

Aquest aspecte entre Mercuri a Aquari i Júpiter a Taure ens pot passar una mica desapercebut, sobretot per la tolerància aparent que l’envolta, ja que Mercuri a Aquari s’ho mira tot des de la perspectiva i la comprensió i perquè Júpiter a Taure acostuma a manifestar-se des del seu vessant més positiu i pel seu amor per la vida.

Però, si ho analitzem una mica més a fons, ens adonarem que les idees fixes d’Aquari es poden fer més recalcitrants i que l’esperit constructiu de Taure pot tornar-se més radical.

Estiguem atents i atentes, doncs, i procurem ser conscients d’aquesta ratlla que separa la benevolència de la tossuderia, tot i que per un altra cantó, les dues postures poden aportar-nos una visió més àmplia de la realitat.

Sapiguem conjugar-ho!

Posició de la Lluna: a Peixos. A les 14 hores i 26 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad