Close

DILLUNS, 11 D’OCTUBRE DE 2021

Avui la Lluna continuarà transitant pel signe de Sagitari, des d’on protagonitzarà un bonic sextil amb Júpiter a Aquari i, així, la bona unió d’aquests dos astres, repercutirà en nosaltres i ens voldrà posar de bon humor, ja que aquesta Lluna ens voldrà fer gaudir de l’aire lliure i dels espais oberts i Júpiter li donarà tot el seu millor assentiment.

Doncs, deixem-nos portar per les bones influències del cel i fem-nos amb elles com si les coneguéssim, que mantenir un tracte gairebé familiar amb les influències estel·lars ens acosta a elles i ens les va més properes i, per tant, molt més dominables.

De totes maneres, i posats i posades a experimentar,  ens podrem adonar fàcilment del canvi del nostre satèl·lit del territori de Sagitari al de Capricorn, a on arribarà la Lluna passades les 7 de la tarda. Hi pot haver un canvi en el nostre panorama interior.

Estat de la Lluna: a Sagitari. A las 19 hores i 15 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad