Close

DILLUNS, 11 DE SETEMBRE DE 2023

Ara que Venus ja circula directe, des de fa dies, pel signe de Lleó i que la Lluna també circula per aquest mateix signe, tot propiciant una bona conjunció en aquest signe d’estiu, serà qüestió de mirar les coses amb els ulls ben oberts i pensar que també existeixen motius per a l’optimisme i per a la realització, que els fets són els fets i no els podem negar ni que volguéssim.

I si resulta que les coses –o aquest mateix cel- ens afavoreix i ens vol participatius i afectuosos, afectuoses i participatives, no deixarem d’estar-ho, per més que el dia presenti les seves solemnitats o les seves propostes més riguroses.

Però, tot i que cal ser seriosos en l’exposició de les nostres pretensions, segurament avui podrem fer-ho amb un somriure als llavis i amb unes mans obertes, tot pensant en les millors solucions que ens poden arribar.

I amb aquesta bonica conjunció en el signe de Lleó, estaria bé que demostréssim als altres tota la nostra convicció.

Posició de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad