Close

DILLUNS, 11 DE MAIG DE 2020

Avui serà l’últim dia en què el planeta Mercuri, encara a Taure, s’acomiadarà d’aquest territori de primavera i li dirà adéu a aquest signe, a on tornarà l’any que ve, aproximadament per aquest mateix temps, ja que Mercuri sempre va lligat al Sol i el Sol sempre té el mateix recorregut i retorna cada any. Serà qüestió, doncs, d’intentar fixar, per un moment, el millor d’aquest esperit de Mercuri a Taure i d’aferrar-nos a ser del tot constructius, valgui l’esforç que valgui, que demà ja serà un altra dia i Mercuri ja haurà canviat de signe.

Per un altra cantó, el planeta Mart també està fent el seu comiat del territori d’Aquari i d’aquí a dos dies, ja haurà canviat de signe, amb tot el que això comporta, que Mart representa sempre un tipus d’energia ben combativa i el terreny que explora i que treballa és el del signe en qüestió. Aprofitem, doncs, aquestes dues jornades de Mart a Aquari per posar a punt totes els estris informàtics, psicològics i avançats que tinguem al nostre abast, tot prenent decisions en aquest aspecte, que s’acosten canvis i la nova situació de Mart ens farà nedar en unes altres aigües.

Pensem, per tant, que el cel és moviment i que dona molt de sí i que cada canvi dels planetes en la volta del cel té alguna cosa a dir-nos. Estiguem atents i atentes a tot els xiuxiuejos que vénen de dalt i que tenen repercussió aquí a baix. Doncs, també nosaltres, a l’igual que els planetes, ja podem fer les maletes en relació a segons quines actituds o a segons quines postures. S’acosten canvis!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad