Close

DILLUNS, 11 DE GENER DE 2021

Tot i que durant tot el matí la Lluna transitarà pel signe de Sagitari i ens voldrà fer mirar les coses sota el cantó més optimista, a primeres hores de la tarda arribarà a Capricorn i s’ajuntarà amb Venus que en aquests moments està en aquest mateix territori, a on hi acaba d’arribar, i així aquestes dues amigues que són la Lluna i Venus celebraran la seva trobada i es posaran molt tendres, al mateix temps que els agradarà profunditzar en les temàtiques que més els interessin.

Venus, per la seva part, estarà a Capricorn fins a finals de mes i amb la seva estada en aquest signe de terra ens ajudarà a concretar els nostres sentiments i voldrà que aprofitem totes les nostres circumstàncies, tot propiciant en nosaltres una mirada pràctica i efectiva i no absenta d’aquesta bellesa greu i profunda que li agrada a Capricorn.

I si, per si de cas, ens arriba la nostàlgia, donada la influència d’aquest signe, transformem-la de manera creativa, tot inventant les millors solucions, les que encara no havíem ni imaginat, que a vegades ens auto-limitem i no veiem el remei que podem tenir a la cantonada més propera.

Estada de la Lluna: a Sagitari. A les 14 hores 30 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad