Close

DILLUNS, 11 D’ABRIL DE 2023

El fet que en aquests moments el Sol i Júpiter hagin arribat a la seva conjunció més exacte és una molt bona notícia, ja que això sempre pot comportar un gran moment de sort, malgrat aquesta fortuna es pugui concretar de moltes maneres.

I tot i que no sempre ens sembli una sort que la vida no es depari cap sorpresa positiva, a vegades aquests esdeveniments atzarosos són com una protecció que ens arriba i que ens salva d’alguna malifeta del destí i de la qual n’hem de ser conscients.

Sigui com sigui, celebrem aquest moment del cel que ens vol optimistes i esperançats i que també pot repercutir en nosaltres de manera ben fefaent. Aprofitem aquest moment i gaudim-ne al màxim!

Posició de la Lluna: a Sagitari. A las 19 hores i 33 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad