Close

DILLUNS, 10 DE MAIG DE 2021

Novament, avui la Lluna i Urà faran conjunció en el signe de Taure, com acostumen a fer un cop al mes i, per aquesta vegada, enllaçaran les seves lluminositats sempre crepitants -ja que està Urà pel mig- i que ens poden agafar per sorpresa i fins i tot ens poden fer reaccionar de valent.

Però, el sextil que Mart des de Cranc els enviarà a aquests dos astres, i que els arribarà al mateix temps que la quadratura de Saturn a Aquari, equilibrarà el moment i així les nostres energies tendiran a concretar-se sota els efectes de Mart, que continuarà fent que estiguem domèstics i que gastem les energies a casa, i també sota els efectes d’aquest Saturn que voldrà retardar les jugades i que ens aportarà una mica de paciència i de serenitat.

Però, la Lluna i Urà a Taure per ells mateixos, i tant units, ens voldran recordar totes les reivindicacions de la mare terra i de totes aquelles coses que són primordials i davant les quals ens hem de continuar aixecant per a defensar-les.

I avui ho podrem fer amb energia (Mart) però també amb moderació (Saturn).

Estat de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad