Close

DILLUNS, 10 DE JULIOL DE 2023

Avui mateix, un cop passades les hores del migdia, el planeta Mart farà un pas més i arribarà al signe de la Verge, a on hi estarà fins el proper 27 d’agost, la qual cosa voldrà dir que tindrem Mart per estona en aquest signe de treball i esperit de servei.

I això també voldrà dir que ara estarem més observadors i crítics que de costum i voldrem analitzar totes les coses i millorar-les, tot pensant, al mateix temps, en ser molt productius.

Doncs, posats a fer, no ens oblidem de les petites coses, i tinguem cura de les plantes i dels animals, de la nostra roba i de tots els detalls, del nostre cos i de la nostra salut, que aquesta serà una molt bona inversió.

I amb tot això no ens oblidem tampoc d’aquesta laboriositat, sigui la que sigui, que ens fa ser útils i fins i tot ditxosos.

Posició de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad