Close

DILLUNS, 10 DE FEBRER DE 2020

La Lluna d’avui avançarà pel territori del signe de la Verge, tot organitzant un parell de trígons, o angles de 120 graus aproximadament, un en direcció a Júpiter a Capricorn i l’altre en direcció a Urà a Taure i com que tots aquests signes seran de terra o de realització pràctica, avui seran molts els projectes que sortiran de dintre nostre i que buscaran la seva materialització més efectiva.

Aprofitem, doncs, aquesta influència del signe de la Verge tot posant ordre i concert a tot allò que ens envolta i fent-ho de manera optimista (Júpiter) i amb la suficient originalitat (Urà) com perquè surtin de les nostres mans les millors obres, aquelles que en les que sigui fàcil trobar-hi la perfecció i la utilitat.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad