Close

DILLUNS, 1 DE NOVEMBRE DE 2021

Malgrat avui al cel hi hagi una triangle inharmònic entre la Lluna a Verge, Venus a Sagitari i Neptú a Peixos, la cosa no tindrà gaire repercussions ni serà tant greu, ja que tots aquests astres són bastant benèvols i tot i que formen aspectes negatius entre ells, avui crearan en l’ambient una sensació de tolerància que es farà notar i que ens omplirà de confiança, malgrat les possibles sospites amb les quals puguem ensopegar.

I és que quan l’esperit de comprensió s’apodera de nosaltres, la realitat es veu d’una altra manera i això és el que avui succeirà,

malgrat els astres mantinguem la seva lluita en el cel d’aquesta jornada.

Aprofitem, doncs, aquesta conjuntura que ens farà sentir transigents i ens farà disculpar als altres de la seva actuació, sobretot si aquesta no ens agrada o ens fa mal. I tot això serà important donada l’agressivitat pròpia d’aquestes jornades.

Estat de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad