Close

DIJOUS, 9 DE NOVEMBRE DE 2023

Després de tot un any sense produir-se aquest aspecte, avui Venus i la Lluna es tornaran a ajuntar en el signe de Balança, tot apuntant en una de les millors direccions en les que es pot apuntar i que no serà cap altra que la de la pau i la justícia.

I així, una vegada més quan arriba la tardor, la Lluna i Venus, com a dos bones amigues que són, celebraran la seva trobada i s’ajuntaran amb alegria, tot procurant arribar a consensos i  a posar-se d’acord.

Avui serà més difícil intentar ensenyar les ungles i tenir ganes d’exercir-les. Avui la Lluna i Venus ens faran més moderats i, una vegada més, molt més amables i amistosos. Aprofitem!

Posició de la Lluna: a Verge. A les 9 hores i 8 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad