Close

DIJOUS, 9 DE MARÇ DE 2023

Avui la Lluna i Júpiter es miraran des de la distància i, així, es veuran amb tota perspectiva, la que dona el fet de mirar des d’una mica més lluny, exactament des dels 180 graus.

I és que aquests angles que formen els astres entre si són molt importants i representen tota una dinàmica que s’estableix entre els cossos estel·lars i que cal tenir en consideració.

I com que avui la Lluna i Júpiter es miren des de l’oposició, això també voldrà dir que tendiran a equiparar-se i que no sempre es posaran d’acord, precisament perquè veuran les coses des de l’altra cantó.

Però si la Lluna d’avui voldrà establir bons contactes, el planeta Júpiter voldrà enllestir i tindrà molta més pressa. Un li donarà mil voltes a les coses i l’altra agafarà la directa. Però, en el fons, serà un enfrontament molt compensat. A veure qui guanya!

Posició de la Lluna: a Balança.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad