Close

DIJOUS, 9 DE GENER DE 2020

En els dies que seguiran els astres estaran molt convulsos i serà convenient saber-ne el seu comportament, per tal de reaccionar davant d’ells. I dins de la conjunció creixent del Sol amb Saturn i amb Plutó a Capricorn, que ara ens ocupa, ens agafarem les coses amb molta més seriositat, però, de moment, avui la Lluna i Júpiter enllaçaran els seus llaços i voldran ocasionar en nosaltres un efecte reparador.

Perquè sent Cranc el signe per on avui transitarà el nostre satèl·lit, i Júpiter un planeta de distensió, estigui on estigui, el resultat és que avui estarem més tous, o més tendres segons com es miri, i tindrem ganes de deixar-nos anar emocionalment.

Doncs, aprofitem-ho, que dies vindran en què no ho farem i voldrem estar molt més estrictes i resolutius. Venen dies sense concessions. Estiguem atents!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad