Close

DIJOUS, 9 DE DESEMBRE DE 2021

Avui la Lluna i Júpiter, com sempre fan un cop al mes, es reuniran en un mateix territori, que en aquest cas serà el del signe d’Aquari. I l’alegria que experimentaran es farà notòria i així nosaltres també ens encomanarem del seu goig i mirarem el món amb ulls més optimistes i esperançats, la qual cosa serà molt convenient per a tots nosaltres.

I sense deixar de banda aquesta bona impressió que tindran els astres sobre nosaltres, a la que la Lluna canviï de signe i entre a Peixos, experimentarem una pujada emocional que també és farà patent. I malgrat la Lluna en els primers graus del signe de Peixos encara conservi la seva conjunció amb Júpiter a Aquari, aquesta Lluna en l’últim dels signes ens posarà tendres amb molta facilitat, tal i com sempre acostuma a fer.

Estat de la Lluna: a Aquari. A les 15 hores i 53 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad