Close

DIJOUS, 8 D’OCTUBRE DE 2020

Avui mateix s’iniciarà en el cel una important oposició entre el Sol a Balança i Mart a Àries que tindrà moltes repercussions i donat que aquests dos astres formaran quadratura amb els planetes de Capricorn, Júpiter, Plutó i Saturn, el resultat serà la formació d’un triangle vermell de tenses vibracions, una Creu T, segons la terminologia astrològica, que es produirà en signes cardinals o de començaments d’estació i que durarà dies.

Traducció? Des d’avui fins el proper dia 19 ens espera un dels períodes més difícils d’aquest mes d’octubre, que cal que tinguem en consideració, ja que si n’estem previnguts sabrem reaccionar millor i no ens agafarà per sorpresa aquest esperit hostil que es produirà en el cel i en l’ambient i que tindrà repercussions a la terra. Caldrà tenir en compte que Mart és un guerrer i que estant a Àries no té aturador i que el Sol a Balança, que està més apagat, voldrà imposar la seva pau, però li costarà sortir-se’n. Quant els planetes que hi ha a Capricorn pressionaran amb totes les seves forces i donaran resolució tant a Mart com al Sol, gairebé portant la batuta, que per alguna cosa formen un triumvirat i estan plens de determinació. El fet que Mart estigui retrògrad retardarà les possibles mogudes, però també infectarà totes les ferides. Tinguem cura de nosaltres mateixos i de la nostra circumstància!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad