Close

DIJOUS, 8 DE JULIOL DE 2021

La feliç conjunció d’avui entre la Lluna i Mercuri en el signe de Bessons ens traurà el ventre de penes i ens portarà a comunicar-nos amb totes les nostres forces i, així, tot expressant les nostres alegries i les nostres penes, que són una dualitat tan clara com la de Bessons, ens sentirem més distesos i més satisfets, ja que haurem buidat el pap i comprovarem, una vegada més, que parlar sempre cura, com va descobrir en Freud i com saben totes les cultures religioses.

Doncs, vinga, traguem-nos totes les espines que portàvem clavades i apartem-les de la nostra vida amb tota determinació, que els mals cal mantenir-los lluny i deixar-los apart.

A més, com que Bessons és un signe ben divertit, avui ens resultarà molt més fàcil treure-li suc als temes i fins i tot li traurem punta a totes i cadascuna de les situacions que ens envolten.

Estat de la Lluna: a Bessons. A les 15 hores i 51 minuts entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad