Close

DIJOUS, 7 DE GENER DE 2021

Des de les 23 hores i 28 minuts del dia d’ahir, el planeta Mart ja circula pel signe de Taure i a partir d’ara romandrà en aquest signe fins el proper 3 de març. Temps tindrem, per tant, per experimentar tot el seu influx en aquest nou territori, des d’on ens recordarà que hi ha moltes maneres de desplegar l’agressivitat i que una d’elles, que aquest és el cas, és la de ser menys bel·licós en essència, però molt més combatiu de manera concreta i concentrada, la qual cosa també és interessant.

Però, la veritat, és que després de 6 mesos de la presència de Mart en el signe d’Àries, bo ens serà descansar una mica i afluixar en les nostres ànsies més guerreres, que aquesta ha estat una temporada forta i ara ens toca intentar fer una pausa.

Aquesta estada de Mart a Taure també voldrà portar-nos a prendre decisions de tipus pràctic i podríem aprofitar per analitzar els temes econòmics i donar-los una nova empenta, que si la terra es treballa acaba sent més productiva i ara ens serà més fàcil actuar en una sola direcció, canalitzant les energies en els temes que ens interessin i sense perdre-les de manera gratuïta.  

Estada de la Lluna: a Balança. A les 9 hores 54 minuts del matí arribarà a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad