Close

DIJOUS, 7 D’ABRIL DE 2022

En aquests moments acaba de trencar-se la quadratura entre Saturn a Aquari i Urà a Taure i això és tot un esdeveniment en aquest món astral que ens ocupa.

Aquesta quadratura, que fa anys que dura, en part és la responsable de moltes de les crisis econòmiques que patim, i el fet que es desfaci és sempre una bona notícia. A més, Saturn i Urà són de naturalesa antitètica i, per tant, cadascun d’aquests planetes sempre representa problemes per l’altre, ja que els dos tiren en direccions contràries.

Saturn vol concentració i organització, i Urà vol canvi i revolució i cap dels dos pot expressar-se quan s’estan barallant o ho fan de manera més limitada.

Aprofitem, doncs, aquesta etapa que durarà fins el 16 de juny proper i durant la qual podrem viure sense tenir present aquesta important quadratura.

Posició de la Lluna: a Bessons. A les 17 hores i 30 minuts entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad