Close

DIJOUS, 6 DE MAIG DE 2021

En aquests moments el planeta Urà i el planeta Mart, des de Taure i des de Cranc respectivament, formaran un sextil o angle de 60 graus que resultarà molt positiu i que ens ajudarà a prendre decisions, ja que Urà a vegades també és com una oportunitat que apareix en la nostra vida, mentre que Mart és sempre un grapat d’energia i de capacitat de decisió.

I si resulta que ara aquests dos planetes estan ben relacionats, tinguem-ho en compte i tirem endavant, com tot celebrant aquesta bona ocasió, que no tots els dies el cel forma aquest bon aspecte.

I tot i que Mart a Cranc avança dos passos endavant i un cap enrere, la influència concreta d’Urà a Taure li aportarà solidesa i l’ajudarà a estabilitzar-se de manera ben constructiva.

Doncs, imitem als astres i busquem nosaltres també tota la concreció i l’estabilitat que ens faci falta, que el cel ens vol donar un cop de mà!

Aquest bon aspecte arribarà a la seva culminació aquest 12 de maig i es desfarà el dia 22 d’aquest mateix mes.

Estat de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad