Close

DIJOUS, 6 DE JULIOL DE 2023

Avui Venus i Mart a Lleó continuaran fent aquesta magnífica conjunció que ens vol tan afectuosos i tan propers, com si tots plegats volguéssim anar en la mateixa direcció i no tinguéssim necessitat de buscar la disconformitat.

Però, ai, moltes vegades hi ha però, la Lluna d’avui, des del signe d’Aquari, voldrà portar la contrària i ens farà buscar altres vies, tot sigui per tal de ser creatius i intentar innovar una mica més.

I com que a Aquari li agrada allunyar-se d’allò que l’atrau, per allò de tenir millor perspectiva, és ben possible que nosaltres també, seguint l’itinerari del cel, també tinguem ganes de fer-nos una mica més els desmenjats, com si ja estiguéssim de tornada i no ens calgués tant d’afecte. Però, ser amorosament demostratius és una gran proposta o, en tot cas, sempre ho podem deixar en demostrar del tot el nostre sentiment amistós.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 19 hores i 33 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad