Close

DIJOUS, 6 D’AGOST DE 2020

Encara que sigui una imatge repetitiva el fet que la Lluna i Neptú es tornin a ajuntar en el signe de Peixos, és important tenir en compte aquesta forta conjunció de d’aquests dos astres afins, ja que tan la Lluna com Neptú tenen una alta riquesa emocional i, sota els seus efectes, tots i totes ens tornarem més sensibles i ens podrem emocionar amb molta més facilitat.

I tot i que ja podem estar acostumats a aquests moviments a que ens volen sotmetre els dos astres, ja que es reuneixen un cop al mes, la sensibilitat que ens trameten sempre ens ve de nou, perquè ens transporten a unes altres esferes, unes esferes que ens volen apartar de la nostra realitat circumdant.

Neptú sempre va al darrera de l’últim sospir que apareix i la Lluna sempre es contagia del sentiment que té més a la vora i el resultat, en aquest cas, i més tractant-se del signe de Peixos, és el d’experimentar algun tipus de compassió cap als altres, amb unes ganes d’evasió importants, unes ganes d’evasió que ens arribaran barrejades amb aquest aire de confusió que correspon al signe de Peixos i al senyor del trident.

Aprofitem per escoltar música, ballar o veure cinema, que aquestes seran unes bones maneres de canalitza les nostres ganes d’evasió i aquest excedent de sentiments que avui ens acapararà.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad