Close

DIJOUS, 5 DE MARÇ DE 2020

Avui hi haurà una altra novetat sota el gran arc del cel i és que el planeta Venus, el planeta de l’amor i la bellesa, arribarà a un dels seus domicilis, el del signe de Taure. I al començar aquesta nova singladura en aquest signe de l’esplendor de la primavera, Venus voldrà desenvolupar tots els seus valors i les seves millors qualitats, com són l’alegria i la sensualitat. Venus a Taure acostuma a ser molt possessiu, perquè les coses saben de qui són i sostenir la vida i sostenir tot allò que ens envolta pot ser tot un plaer, un plaer i una troballa.

Però, de moment, donat que el planeta Saturn fa una quadratura amb Venus, tot anirà una mica més a poc a poc i tots aquests impulsos de moment quedaran frenats. Però serà només per uns dies.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad