Close

DIJOUS, 5 DE GENER DE 2023

En aquests moments el Sol i Mercuri estan ajuntant posicions i, així, mentre el Sol segueix endavant amb el seu pas immutable, Mercuri retrocedirà degut a la seva posició retrògrada (en relació a la terra), i d’aquí dos dies s’ajuntaran del tot, conformant aquesta conjunció exacte que en aquest cas, a l’estar involucrat el Sol, es diu combustió, ja que se suposa que el gran astre ho pot cremar tot amb la seva potència.

I com que aquesta unió no la podrem evitar, valdrà més que estiguem atentes i atents a tot el que això significa, ja que aquest aspecte astral també ens pot portar a l’ofuscament o a l’enlluernament, que a la pràctica, tenen el mateix resultat, és a dir, que ens poden deixar una mica cecs, sense poder veure el que tenim al costat o allò que hauríem de visionar mirant-ho en perspectiva.

Valdrà més, doncs, que siguem prudents, perquè ara serà fàcil que caiguem en la irreflexió. Tinguem-ho en compte!

Posició de la Lluna: a Bessons. A les 15 hores i 15 minuts entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad