Close

DIJOUS, 4 DE MARÇ DE 2021

A quarts de cinc de la matinada, el planeta Mart donarà un pas més i entrarà en el signe de Bessons, des d’on ens farà pensar que haurà arribat el temps per a la comunicació i per a saber els uns dels altres, al mateix temps que ens aportarà una dosi important de sociabilitat.

I és que mentre duri l’estada d’aquest planeta en aquest signe d’aire, ens omplirem de tota classe d’idees, que fins i tot podran ser dobles o múltiples, com aquest signe tan versàtil. I donat que Mart és un planeta enèrgic, ara les nostres forces aniran en la direcció de la comunicació, sigui verbal o escrita, directa o indirecta, presencial o telemàtica.

I com que Mart estarà en el signe de Bessons fins el proper 23 d’abril, tindrem temps per a dir la nostra, per a fer-la petar i fins i tot per a estirar de la llengua a aquells i aquelles que són més callats.

Comuniquem-nos, doncs, de totes les maneres, que ara fins i tot ho podrem fer amb agressivitat, però una cosa és tirar una pedra i l’altra projectar una paraula. Siguem intel·ligents i utilitzem els verbs amb la millor de les intencions i, de pas, aprofitem-ho per a sincerar-nos.

Estat de la Lluna: a Escorpió. A les 23 hores i 43 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad