Close

DIJOUS, 4 DE FEBRER DE 2021

Avui el cel estarà ben quadrat, ja que la presència de la Lluna en el signe d’Escorpió, amb la seva oposició a Mart i Urà a Taure, i tot fent quadratura amb el Sol, Júpiter i Saturn a Aquari, esverarà els nostres ànims i ens podríem arribar a obcecar ben obertament.

Però, si intentem saber de que està feta aquesta trama astral que tenim al damunt, i analitzem les seves petjades en el cel del moment, podem aconseguir una mica més de tranquil·litat, segurament perquè si estudiem el comportament astral el podrem entendre molt millor i fins i tot podrem interpretar les seves repercussions aquí a la terra.

Doncs, si sumem als efectes d’aquesta lluna a Escorpió, que a vegades està de mala lluna i ho vol trencar tot, amb les reaccions possessives de Mart i Urà a Taure i a tot això li afegim aquest grapat d’idees avançades i extravagants que pertanyen a Aquari, el resultat pot ser una autèntica batalla campal.

Però, n’estem avisats, i si volem transformar aquestes influències positivament, el millor que podem fer és expressar el nostre pensament amb tota vehemència, tot descarregant les nostres ànsies més comunicatives en aquells i aquelles que ens envoltin.

Aquesta serà una de les influències d’aquest triangle o creu T en els anomenats signes fixes.

Estada de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad