Close

DIJOUS, 30 DE DESEMBRE DE 2021

Ahir mateix, cap al migdia, el planeta Júpiter va ingressar en el signe de Peixos, a on s’hi estarà fins a finals del 2022. I tot i que de principis de maig a finals de juliol també transiti pel signe d’Àries, la major part de l’any recorrerà aquest apartat zodiacal que constitueix el darrer dels signes.

Júpiter a Peixos ens omplirà d’empatia i de sensibilitat i ens voldrà recordar aquest sentiment d’humanitat que no hi cap enlloc, com l’aigua del mar, però que es farà evident de moltes maneres. I ens omplirem de comprensions i d’un sentiment inclusiu d’estar tots en el mateix sac, en aquest mar de la totalitat que a vegades oblidem.

Som consemblants i Júpiter ens en farà adonar, encara que no vulguem. Ens espera un any d’una gran riquesa emocional, perquè Júpiter, com sempre, voldrà arribar lluny, i ens farà veure totes les coses des d’una altra òptica, com quan s’està dins de l’aigua.

Preparem-nos positivament!

Estat de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad