Close

DIJOUS, 30 D’ABRIL DE 2020

El triangle que avui és formarà en el cel serà d’una altra mena al que es va formar ahir i aquest d’avui tindrà més males puces. I és que la Lluna, ja endinsada en el signe de Lleó, s’oposarà a Saturn a Aquari i aquests dos astres faran quadratura amb la triple conjunció que hi ha a Taure, entre Mercuri, Urà i el Sol. Formaran el que en astrologia s’anomena com a Creu T o Creu còsmica,  i en aquest cas es produirà en signes fixes.

I com que és molt fàcil obcecar-se quan el cel forma aquests triangles, avui tindrem ganes de clavar la banya i de no treure-la, com si la nostra possible cornamenta quedés ben enganxada en el nostre objecte del desig. I com que en aquesta batalla del cel s’hi enfronten els poderosos, com són principalment el Sol i la Lluna i Saturn, la moguda estarà assegurada i serà difícil sortir dels possibles embolics en els que ens hàgim ficat i això també voldrà dir que els poderosos de la terra també s’enfrontaran entre ells. Sort, però, que la Lluna sabrà reaccionar a la valenta, imbuïda com està pel signe de Lleó i es mostrarà digna i resolutiva.

I com que, a més a més, avui es produirà la conjunció exacte entre Mercuri i Urà a Taure, a un pas del Sol, i formant part d’aquest triangle de fortes vibracions, és molt possible que les tensions siguin molt visibles i no es puguin dissimular. Estiguem atents als esdeveniments de la jornada!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad