Close

DIJOUS, 3 DE SETEMBRE DE 2020

Amb totes i cadascuna de les seves lluminositats, avui els astres continuaran fent dibuixos en el llenç del cel i amb cada nou traç que assenyalin en la foscor de l’espai també ens estaran indicant cap a on tirar, quin serà el camí o quina inclinació ens pot resultar més favorable.

Fixem-nos-hi bé, que aquest rectangle que han conformat, per un cantó, Venus a Cranc amb Mercuri a Verge i, per l’altra cantó, la Lluna de Peixos amb els planetes de Capricorn, serà molt regular i malgrat les oposicions (línies discontinues i vermelles) també brillaran al cel els trígons i els sextils (línies blaves i continues) i totes juntes ens aportaran molta harmonia i ens ajudaran a enllaçar les nostres millors lluminositats, que tots estem fets de llum, i malgrat les possibles foscors, girem i dansem en una mateixa direcció.

I  de la mateixa manera en què veure aquest rectangle o sobre tancat ens podrà aportar pau, aferrem-nos nosaltres també a aquelles circumstàncies de la nostra vida que ens aportin  serenitat i la sensació d’estar en el camí. No patim, que el cel acabarà arrodonint totes les arestes que ens pugin fer mal.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad