Close

DIJOUS, 3 DE MARÇ DE 2022

Avui serà un dia especial, perquè les conjuncions al cel seran molt fortes i, a sobre, seran ben exactes, i així podrem dir que es poden produir molts esdeveniments, que caldrà analitzar i tenir en consideració.

I és que en aquests moments la conjunció, importantíssima, de Venus, Mart i Plutó a Capricorn, es manifestarà de manera roent, o potser hauríem de dir de manera extrema i, per tant, avui pot ser un dia de decisions radicals, atenuades gràcies a la presència de Venus, però, decisions al cap i a la fi que no ens deixaran indiferents.

A més a més, la conjunció exacte entre la Lluna i Neptú a Peixos, fent un sextil amb aquests tres planetes a Capricorn, intentarà compensar tota aquesta moguda i ens aportarà unes grans ganes d’evasió, al mateix temps que es posarà sensibles.

Intentem reaccionar positivament davant l’esperit d’aquesta jornada i de la seva incidència en la realitat.

Posició de la Lluna: a Peixos.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad