Close

DIJOUS, 3 DE DESEMBRE DE 2020

Amb el pas ja més avançat de la Lluna pel signe de Cranc, que en aquests moments ja està a la meitat del signe, s’organitzaran al cel diferents mogudes. Unes seran de tensió i les altres de distensió i així podrem dir que estarem ben distrets i que no ens avorrirem gens ni mica.

Per un cantó,  avui aquesta Lluna a Cranc farà trígon amb Venus a Escorpió i amb Neptú a Peixos i entre els tres astres formaran un triangle o gran trígon d’aigua que amorosirà les nostres emocions i les farà molt tendres i fins i tot ens podrà aportar unes  bones ganes de recolliment.

Per l’altra cantó, de nou la Lluna farà quadratura amb Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn i també farà una altra angle recte o quadrat amb Mart a Àries i així tots aquests planetes conformaran un triangle anomenat Creu T que ens farà susceptibles i que ens pot arribar a violentar. Doncs, si tenim aquestes dues opcions, inclinem-nos millor en la direcció més positiva, que la direcció més hostil pot emergir per ella mateixa, però, nosaltres encara podem triar, ni que sigui una mica. O posats a fer, aprofitem la tensió per arribar a la distensió, perquè aquests dos efectes contraris també poden significar un al·licient.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad