Close

DIJOUS, 29 DE SETEMBRE DE 2022

Malgrat els bons aspectes del cel d’aquest moment, que continuen mostrant la seva efectivitat, avui s’han conformat al cel dos triangles diferents i plens de tensions, un format per la Lluna a Escorpió, Saturn a Aquari i Urà a Taure, i l’altre per Mercuri a Verge, Venus, que acaba d’entrar a Balança, Neptú a Peixos, Júpiter a Àries i Mart a Bessons.

I és clar, tot això és sinònim d’altes tensions, que ens portaran a entossudir-nos per un cantó, mentre que per l’altra buscarem tots els motius per a la comprensió.

I si la Lluna a Escorpió buscarà entrar de ple en el dilema, sense refusar cap tema, la presència de Venus a Balança pretendrà, com sempre, llimar totes les puntes i arrodonir-les, com si no hi hagués lloc per a la discussió. Però, les tensions continuaran sentint-se i haurem de saber triar cap a quin cantó ens decantem, no sense deliberar-ho a consciencia.

Posició de la Lluna: a Escorpió

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad