Close

DIJOUS, 29 DE JULIOL DE 2021

Avui el planeta Júpiter, en la seva posició retrògrada, tornarà a reingressar en el signe d’Aquari, d’on va sortir el passat 14 de maig per entrar a Peixos, a on ha estat fins avui mateix i a on ens va introduir en un món d’emocions que ha estat tota una experiència, ja que el líquid element i l’últim dels signes són d’una alta sensibilitat.

Ara, amb Júpiter tornant a Aquari, tot agafarà un altre caire molt més intel·lectual i tornarem a analitzar-ho tot des d’un punt de vista més psicològic i més fred, que Aquari és un signe que busca la distància i que tot ho observa des de lluny, al contrari de Peixos, signe en el qual és molt més fàcil sentir-se absorbit i submergit per ell.

Júpiter estarà a Aquari fins el 29 de desembre d’enguany, en què finalment reingressarà a Peixos per a quedar-s’hi aproximadament tot un any.

Estat de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad