Close

DIJOUS, 29 DE DESEMBRE DE 2022

Avui mateix el planeta Mercuri, en el seu trànsit pel signe de Capricorn, es posarà retrògrad, i mantindrà aquesta posició fins el proper 18 de gener, en què ja reprendrà la seva marxa cap endavant.

Però, mentrestant estigui en aquesta posició, ens serà més difícil accelerar els esdeveniments i donar-los empenta, ja que el nostre focus d’atenció no estarà ben dirigit i tindrem tendència a mirar cap al passat i tendirem a comprovar-ho tot, i fins i tot ens podríem instal·lar en una estadi d’aturament que pot arribar a tenir els seus encants, però que també ens ho voldrà parar tot. Ara també resultarà més fàcil que ens equivoquem, però, sempre ens queda l’opció de donar-li la culpa al més ràpid dels planetes.

Agafem-nos-ho bé, que al cap i a la fi Mercuri retrògrad no és necessàriament negatiu, sobretot si hi estem atents!!!

Posició de la Lluna: a Peixos. A les 11 hores i 36 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad