Close

DIJOUS, 29 D’ABRIL DE 2021

Avui el cel estarà ple de sextils, aquests aspecte d’aproximadament  60 graus que tantes vegades pobla el cel estel·lar i que ens dona la pauta de la nostra activitat mental. En aquest sentit, aquest aspecte no té perquè influir-nos tant com els de més amplada, com són quadratures, trígons o oposicions, però també resultarà molt efectiu i, com que és harmònic, ens resultarà ben reparador.

Doncs, avui, perquè puguem posicionar-nos millor davant les possibles aventures que ens quedin més a la vora, ens podem aferrar a aquests bons aspectes com a una taula de salvació, que el cel continua anant fort i a estones no és precisament una bassa d’oli sinó gairebé un mar agitat.

Doncs, vinga va, comencem per la Lluna a Sagitari agafant a Saturn a Aquari, i comprovem que això ens donarà un optimisme ben assenyat; seguim per Plutó a Capricorn agafant-se a Neptú a Peixos, que aquest aspecte ens continuarà donant un important esperit d’orientació; seguim per Neptú a Peixos donant-li la mà Venus i Mercuri a Taure, la qual cosa ens donarà sensibilitat i estabilitat; per finalment, enllaçar les lluminositats del Sol amb les de Mart a Cranc, i així comprovarem que a vegades cal que tinguem una bona empenta i molta marxa.

Sigui com sigui, enllacem nosaltres també les mans com aquests astres que, una vegada més, semblarà que ballin una sardana, tot enllaçant les seves lluminositats.

Estat de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad