Close

DIJOUS, 28 DE SETEMBRE DE 2023

Avui la Lluna i Neptú, des del signe de Peixos, s’enfrontaran amb Mercuri en el signe de la Verge i això ens predisposarà a mirar la realitat des de posicions oposades, que per un cantó ens portaran a mirar-ho tot amb minuciositat (Verge) i per l’altra ens faran perdre i fins i tot dispersar (Peixos) davant de la nostra realitat més apressant.

I si en l’entreacte ens quedem més entretinguts del que tocaria, no ens haurem d’estranyar, que aquestes coses passen i més quan els astres estan en posicions contràries. Però, tot i que no sempre arribem a trobar l’equilibri, el contacte entre signes i planetes tan diferents ens col·locarà en una espècie de contrast estabilitzador.

Qui guanyarà?

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad