Close

DIJOUS, 28 DE MAIG DE 2020

La Lluna d’avui seguirà avançant pel signe de Lleó, tot organitzant un bonic sextil amb el planeta Venus en el signe de Bessons i acabant de fer la seva quadratura amb Urà a Taure, que finalitzarà una mica abans de les 2 del migdia.

I així, és molt possible que sentim com es trenca aquest aspecte entre la Lluna i Urà, que ens haurà tingut una mica obcecats i obcecades aquests dies, i fins i tot esverats, però, que deixarà de pressionar-nos a la que el dia avanci. I així, encetarem la tarda amb molta més tranquil·litat i començarem a sentir els bons aspectes d’aquesta Lluna amb Venus i això ens portarà a seguir buscant la comunicació amb tota fermesa.

I com que aquesta Lluna lleonina serà molt lluminosa i brillant, enseguida ens engrescarem amb ella i ens sentirem transportats positivament, tot omplint-nos d’entusiasme i de confiança. I com que, a més a més, aquesta lluna serà generosa i expansiva, mostrem-nos nosaltres també tan generosos i generoses com sapiguem, que si ho fem així, seran moltes les energies que ens arribaran, perquè tot el que s’envia, rebota i així ens podrem sentir literalment inundats per un munt de bones vibracions.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad