Close

DIJOUS, 28 DE GENER DE 2021

Avui seran molts els esdeveniments que es produiran en el cel d’aquesta jornada i així podrem dir que anirem ben servits, ja que per un cantó hi haurà lluna plena, una potent lluna plena que des del signe de Lleó enllaçarà les lluminositats del Sol en el signe d’Aquari i les farà seves i que, al captar tanta llum, ens imbuirà de tot tipus d’idees i de conviccions i ens farà buscar l’expansió.

Però, com que tant el Sol com la Lluna, que estaran en franca oposició, es quadraran amb Urà i Mart en el signe de Taure, tot formant una triangle d’altes vibracions, això serà suficient com perquè estiguem més bel·licosos i més disposats a dir la nostra pesi a qui pesi, que ja se sap que la lluna plena destapa emocions i per aquesta vegada també sortiran a relluir les nostres opinions més arrelades, aquelles de les quals n’estiguem convençuts i convençudes, però, que potser no havien vist la llum.

Tanmateix, un ambient de certa eufòria ho omplirà tot, entre altres coses perquè el Sol i Júpiter formaran conjunció exacte i això serà símptoma de sort i ens sentirem exultants. I donat que al mateix temps, Venus i Plutó a Capricorn s’ajuntaran de totes totes, en la seva conjunció partil o exacte, també ens sentirem disposats a manifestar els nostres sentiments més íntims i més callats, aquells que dormen a dintre nostre.

Visquem el dia al màxim, que avui no serà qualsevol dia!

Estada de la Lluna: a Cranc. A les 3 hores, 54 minuts de la matinada entre a Lleó. Moment del pleniluni: a les 20 hores, 16 minuts.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad