Close

DIJOUS, 28 D’ABRIL DE 2022

Ha començat al cel una conjunció astral molt important, que no és altra que la unió del Sol i Urà en el signe de Taure, i que durarà fins al 13 de maig, tot arribant a la seva unió exacte exactament el proper dia 5.

I donades que aquestes seran les nostres coordenades astrals dels propers dies, bo serà que tinguem molt en compte tot el que això significa, ja que de manera progressiva, cada dia una mica més, a la que el gran astre i el planeta més excèntric es vagin ajuntant, ens sentirem més predisposats i predisposades a buscar els trencaments i a fer saltar tot allò que no ens agradi o que no ens interessi, com si durant aquests dies ens resultés molt més fàcil tirar la casa per la borda.

Però, si és que ens volem alliberar d’alguna cosa que ens pressiona o ens oprimeix, bo serà que tinguem en compte que serà aquest l’interès del cel i que no necessàriament li hem de fer cas. I si ens costa més adormir-nos o ens despertem a mitja nit sota un estranya pressió, mirem al cel i donem-li la culpa, ja que Urà és el gran despertador còsmic i és el que ens vol ajudar a decidir.

Ara, per tant, estarem més radicals i reaccionarem a la que salta.

Posició de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad