Close

DIJOUS, 27 D’OCTUBRE DE 2022

De bon matí encara tindrem la Lluna en el signe d’Escorpió, tot fent trígon amb Neptú a Peixos, la qual cosa ens continuarà donant moltes ganes d’evasió i ens serà fàcil deixar-nos anar com en les millors ocasions.

Però, el cel continuarà avançant i cap al migdia, amb l’entrada de la Lluna en el signe de Sagitari, tot fent trígon amb Júpiter a Àries, ens sentirem molt més engrescats, com si una nova injecció d’energia ens arribés de moltes maneres, però, sobretot, la captéssim en l’ambient, a dintre nostre i també en aquest cel protector.

Disposem-nos, doncs, a viure tot l’entusiasme que aquest aspecte ens pot aportar i apliquem-lo a totes les coses, amb l’optimisme que li correspon. Posem una mica de salsa a la nostra vida!

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 12 hores i 55 minuts del migdia entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad