Close

DIJOUS, 27 DE MAIG DE 2021

Aquesta lluna que avui transitarà per Sagitari s’oposarà del tot a Venus i Mercuri en el signe de Bessons i entre tots aquests astres faran quadratura amb Neptú a Peixos i el resultat de tota aquesta moguda serà un nou triangle de tensions que ens voldrà esverar o que ens sumirà en la confusió.

Però, tot i que això resulti transitori i aquest aspecte tingui poca durada, la d’un dia, els seus efectes poden ser suficients com per provocar en nosaltres un sentiment de desorientació important, ja que el planeta Neptú serà el que quedarà més ‘tocat’ per aquestes influències i quadratures del cel.

I així, tot i que avui estarem especialment comprensius i comprensives, els efectes de Neptú ens poden portar per camins desconeguts i no encertarem a veure-hi clar, com si algun tipus de boira ens envoltés, tot intentant cegar o limitar el nostre sentit de la perspectiva i la nostra visió de conjunt.

Procurem, doncs, no fer gaire elucubracions durant aquesta jornada, no sigui que ens equivoquem de ple o ens quedem perduts o extraviats en el nostre camí diari o en el nostre pensament més objectiu.

Estat de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad