Close

DIJOUS, 27 DE GENER DE 2022

Ja fa un parell de dies que la conjunció incipient entre el Sol i Saturn a Aquari comença a sentir-se i, així, no ens haurà d’estranyar si fem cara seriosa o comencem a notar un pes a sobre que anirà ‘in crescendo’ i que, per poc que ens descuidem, es materialitzarà del tot els propers 4 i el 5 de febrer.

Saber-ho serà important, ja que així entendrem millor tot el que ens passa i comprendrem aquest rigor hivernal que hi haurà en l’ambient que ens envolta i que se’ns ficarà ben a dintre.

Acceptem, doncs, aquest moment i traguem-li el suc positivament, tot concentrant-nos en tot allò que desitgem o, relaxem-nos una mica més, per tal de compensar possibles rigideses.

Aquest aspecte acabarà trencant-se l’11 de febrer.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 8 hores i 35 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad