Close

DIJOUS, 27 D’AGOST DE 2020

La Lluna d’avui, des del signe de Sagitari, enviarà totes les seves lluminositats al planeta Mart que, des del signe d’Àries, les entomarà amb totes les seves forces i les sabrà utilitzar a conveniència. I així, no ens hauria d’estranyar que avui ens puguem sentir impulsats cap a les millors coses, les que més ens inspirin i que ens portin a obrir nous camins (Àries) amb la vehemència i sinceritat de Sagitari (la Lluna).

I donades aquestes circumstàncies, estaria bé que les aprofitéssim degudament, tot obrint-nos a les causes que ens portin a creure en la humanitat i que ens facin experimentar el que és la dignitat humana.

I com que la Lluna a Sagitari respira molt a fons i té moltes ànsies de llibertat i d’independència, valdrà la pena que aprofitem el temps que tinguem estant a l’aire lliure i explorant els millors camins, aquells que encara no hàgim trepitjat, que atrevir-se vol dir afegir (del llatí ’atribuere’) i valdrà la pena que afegim a les nostres circumstàncies aquells conceptes o aquells detalls que ens ajudaran a manifestar-nos del tot, que amb Mart a Àries tot això resultarà molt més fàcil.

Enllacem, nosaltres també, totes les nostres lluminositats i escollim els camins (Àries) que ens portaran més lluny (Sagitari).

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad